Reenailtiin Nokialla asuntoalueen lähellä olevassa metsässä. Onneksi muhun eikä koiriin tarttunut hirvikärpääsiä. Niitä on jo liikkeellä aikamoiset laumat Otsan rypistys

Lukalle: neljä ukkoa, kolme ilimaasua ja yksi suora palkka. Yksi näkölähtö ilimaasu, kaksi "sokea" lähtö ilimaasu. Kaikki noi meni hianosti. Luka oli jälleen kerran tosi innokas ja toi iliman mitään muttia ja unohruksia rullan mun käteeni. Tai siis melkein mun käteeni. Lukan kans me hösäätään vielä kovin sitä rullan luovutusta, ja se tippuu vielä useasti maahan. Lukalla on kauhia kiiru päästä näyttämään jotta mihinä se ukko on. Ja vaikka se joutu käyttää nenäänsä, niin hianosti meni rullan tuonti. Seuraavalla kerralla samanlaanen reeni.

Bobbylle: neljä ukkoa, kolome ilimaasua ja yksi suora palkka. Samalla tavalla ku Lukallekki. Elikkäs yksi näkölähtö ilimaasu, kaksi "sokea" lähtö ilimaasu. Ekan Bobby ilimaasi hianosti. Se alootti haukunnan tosi upeesti. Mut se jää välillä orottelohon nakkia. Pitääs vissiin ottaa hiukan enempi kestoo. Ja kaksi muutaki Bobby ilimaasi ihan ok, paremminki ois saanu ilimaasta. No harjoottelu teköö mestarin. Ja hianoo oli se jotta sekin sai teherä hiukan töitä enneku pääsi haukkumaan. Et pikkuhilijaa päästään siihen, ettei tarttis teherä niitä näkölähtöjä.