Voe mahoton, on jääny hiukan reenejä päivitettyä tänne. Lomat kun haittasivat tällääsen blogin ylläpitoa. Muksut eivät anna äiteen teherä mitään tietokoneella. Mutta toista se on taas ku ollahan työmaalla Cool

Lukan rullailut on ihan kivalla mallilla. Koira on aivan erimaata, kun on tehty näkölähtöjä, on muuten hakenu rullan suuhun toooorella upeesti. Luovutus on vielä hiukan hössöilyä mut ooon niiiiin ylypiä mun pikku hoffi poijjasta. Maanataina käytiin raunioollakin ja siellä joutu pikkuinen hoffi oikeen miettimään, et miten mennä maalimiehen luo. Hienosti se yritti itte ratkoa ongelmaa. Ja löytyihän se sopiva reitti lopulta. Nauru

Seuraavaksi Lukalle teherään etsintä reeniis niin, että pari heleppoa rulla juttua ja kolomas silleen, et Luka ei nää mihin päin ukko rynniin piiloon.

Bobby on myös erenny, se aloottaa haukun reippaasti ku saavuttaa ukon piilostaan. Bobbylle on tehty myös näkölähtöjä, ihan vaan et tulis semmoonen kunnon intovire päälle, siis koiralle. Viimeksi teinkin jo Bobbylle niin, et se ei sitä viimestä ukkoon nähäny, minne meni, eli joutu hiukan käyttää myös nenäänsä. Näin tästä pikkuhiljaa päästää siihen, et yhdistyy etsintä, ukko ja haukku ja nakki tiätty.

Bobbyki pääsi raunioolle, ja se kyl etenöö siellä aivan mahtavasti, varmasti ja tasaasesti se teköö hommia myös siellä, ei säntäile minne sattuu, vaan oikeesti käyttää pikku nokkaansa.

Heinäkuun aikana poijjaat olivat viikon hoiros mummolassa, ja siellä olivat saaneet lenkkeilyä tooosi hyvin. Ja heinäkuu on ollu noja oikeesti koko kesä sellaasta et, ollaan käytetty poijjaat uimassa joka päivä. Ei onneksi oo tullu mitää iho-ongelmia. Molemmat nauttii uimisesta.

Ainiin, tarttoo laittaa tännekkin fotoa, ku meirän pikku Luka pääsi karvoostansa. Se kynittiin ihan klaniksi, ainoastaan päähän ja häntään jäi pitkät karvat. Kyllä koira piristyi ihan silimin nähären Nauru

Yritettiin jälleen päästä Lukan kans BH kurssille, muttei me sentään päästy. pyh.

Ny ootellaan päästäskö Bobbyn kans TOKOn alkeiskurssille. Jonnekki kurssille on pakko päästä, mä niin haluaasin ainakin Bobbyn kans oikeen mennä johonki kisoohinki. On se sevverran oiva koira. Kunhan saataas ohjaajastakin hiukan fiksumpi.