Perjantaina 7.5 ajeltiin poikain kanssa Lempäälään asti reeniihi. Kannatti ajella, sillä tierossa oli rakennusetsinää isooossa hotellissa.

Lukalle otin kolome maalimiestä. Yksi otti rullan käteensä ja meni hotellin taakse (ulkotiloihin siis) piiloon...ei kannata vielä rullailla sisällä, ku se on muutenki jännää. Ja toinen ukko meni piiloon hotellin pimeään kellariin, ja siellä semmooseen yökerhon tiskin taakse, sieltä oli siis aukko yökerhon puolelle. Kolomas ukko meni piiloon toiseen kerrokseen, hotellihuoneeseen.

Hotelli oli pikkuusen räjähtäny...siellä oli purkuhommat kesken ja kaikemmaailman roinaa siellä täällä. Lukkis lähti minun ohjaamana hotellin taakse haku hommiin. Se löyti ekan ukon vaivatta, mutta eihän se mitää rullaa ottanu. Se olis halunnu kovasti vaan mennä hotellin ikkunasta sisälle. No mähän en hyväksyny moista, vaan usutin sen takaasi maalimiehelle. Se kävi siellä hätäseen, mutta ei ottanu rullaa. Kauhia vinku sillä tupiin. No vielä kehotin menemähän sinne maalimiehelle ja ottihan se lopulta sen rullan ja toi hienosti mulle. No sitten Lukan into palkittiin ku se pääsi hotellin sisälle hommiin. Se oli aivan intopiukeena Nauru Se vipotti menemähän minne sattui ja yritti käyttää nenua. Ohjasin sen heti portaikkoon joka vei kellariin. No portaikko oli pimiä ja Lukaa jännitti aivan hirveesti mennä pimiää porrasta alaspäin. Sitä ihan selkeesti jännitti, jotta mitähän siellä tuloo vastahan. Sitte päästi ihan alas asti, niin Lukaa jännitti kävellä sitä liukasta laattiaa pitkin. Se kulki tosi varovaasesti, mutta teki kuitenki koko ajan hommia. Hassu pieni poika.... Käytiin siellä yökerhon puolella, ja hyvin se haisteli joka kolkan. Mutta ei tahtonu saara hajua. No mä kehotin sitä menemähän yhteen huoneeseen, josta pääsöö sinne baaritiskin taakse. Sillä oli hajua, muttei oikein saanu kohdistettua sitä....piti mennä vielä yhden oven läpi ja siellä oli torella pimeetä. Luka meni oikeen varovaasesti ja oikeen kurotti nokalla maalimiestä kohti. Se ei voinu siis mennä ukon luo reippaasti vaan sillee varovaasesti kurotti pikku pikku nokkaansa jolloin se törmäs ukkoon.

No tästä Luka sitten reipastu, ku mentiin takas ylös ja tuli valoosta. Valoisissa portaissa ylöspäin mennessä ei jänskättänyt yhtään. Käytiin käytävän eka huone läpi läpikotaisin. Joka kolkka piti nuuhkia, ja toinenki huone piti mennä oikeen tarkasti läpi. Mut sitten Luka hoksas, jotta eihän näis kaikiis huoneis ole ukkoja. Loput huoneet se nuuhkas ihan vaan ovelta ja meni suoraan toiseksi viimeiseen huoneeseen ja siellä olevan sängyn taakse, jossa ukko oliki piilos. Hieno poika!

Bobby: kaksi maalimiestä. Toinen kellariin, ja toinen yläkertaan isoon ruokala/tanssilava tilaan. Bobby oli tosi reipas, sitä ei jännittäny yhtään. Päin vastoin se tiesi heti mitä pitää teherä ja teki hommia päättäväisesti. Ohjasin koiran eka kellariin. Sinnekki se sukelti ku ois aina sielä käyny. No se olis menny heti siitä portaista oikealle haisteleen, mut mä ohjasin sen heti sinne yökerhon puolelle. Siellä Bobby haisteli ja haisteli, jokin haju sillä oli....sitten se meni käymään toisen baaritiskin takana, ja katteli mun päälle et täällä ei ole ketään, mut hiukan sitä jäi vaivaamaan. Mä sanoon sille jaa ei siellä ole ketään tuu pois. Bobby oli jo lähäröski pois, mut sitten se palas sinne takaasi ja haisteli baaritiskin takaseinämää.... No sitte se tuli pois ku mä sanoon jotteihan siellä ketään ole.... Käytiin kaikkikolkat läpi. Ja palattiin takaasi portaitta kohti, jolloin se pinkaasi sinne minne olis heti aluksi mennykki. No siellähän se ukko oli. Ukko nojas seinään, jonka takana oli se baaritiskialue, ja seinässä oli reikä, jota Bobby oli haistellu tosi tarkasti. Rei'ästä oli tullut tietysti ukon haju.

Sitten kavuttiin hotellin ylätasanteelle. Ja siellä kans Bobby mennä viuhtoo tottuneesti. Toki se aina jäi hiukan mua orottelemaan jotta minne mä jäin ja tietääsinköhän mä missä se ukko oikeen on. Löytyihän se ukko hienosti miesten vessan erestä.