Tokoiltiinki tällä kertaa oikeen koulutuskentällä.

Ekaksi otettiin seuraamista yksilöittäin ja iliman remmiä. Bobby seuraa kyl hianosti, hiukan meinas ote lipsua, ku piti haistella paikkaa. Mut tosi hianosti meni. Mä palkkaan Bobbya vielä suht tiheesti ja aina muutaman toiston jälkeen leikitään narupallolla.

Sitten otettiinki hyppyä, siten että kaksi koiraa hyppeli yhtäaikasesti. No mä aattelin, jottei siitä tuu mitää, ku Bobby haluaa kuiteski mennä kattoon toista koiraa, mut olin niin väärässä. Bobby teki mun kans hommia eikä mitää muuta Oltiin hyppy esteen edessä, ja perusasennossa. Sitten heitin nakin esteen yli toiselle puolelle ja sanoon Bobbylle HYPPy, ja tokihan se hianosti hyppäs. Tätä toistettiin pari kertaa. Kokeilin myös heittää narupallon esteen yli, mut se ei ollu hyvä, ku Bobby "kuumenoo" siitä niin kovasti, jottei se keskity muuhun ku siihen palloon, ja sitte touhu menöö sähläilyksi.

Sitten otettiinkin kaikki koirat kentälle, ja homman nimi oli liikkeestä seisominen. Aluksi Koiralle sanottiin jotta seuraa, ja sitten mentiinkin yhtäkkiä koiran eteen seisomaan "SEISO" ja annettiin nakkia naamaan. Tätä toisteltiin muutamat kerrat. Se oli eka kerta Bobbylle, toi seisottaminen ja vielä liikeestä. Mut Bobby on kyl siinä mieles oivallinen koira, jotta se omaksuu tosi nopeesti uuden tempun. Nykki parin toiston jälkeen se hoksas homman. Aluksi se olis mieluusti menny makuulle, ku sitä mollahan reenattu, liikkeestä maahan menoa.

Sitten seisotettiin ihan tovin hyppyesteellä, eli laitoin koiran esteen toiselle puolelle seisoon, ja annoon kehotusta "seiso" ja annoon nakkia toiselta puolelta, siis hyppyesteen yli.

Ja ihan lopuksi riemuinen luoksetulo.