Paikkana Ylöjärven urheilutalon ympäristö. Kylymä oli ku Siperias, asteita -9, mutta karsee viima. Tehtiinki pikapika reenit.

Bobby oli ainut koiruliini minun tiimissäni. Luka on saikulla kaksi viikkua, sille määrättiin lepua ja tulehduskipulääkettä etukäpäläänsä varten.

Bobby sai kolme maalimiestä, yksi istui koulun rappusilla, toinen oli piiloutunut lumipenkan takana olevan roskiskatoksen eteen ja kolomas ukkeli oli menny rakennuksen syvennykseen. Otin Bobbylle hallittavuus reeniä ekaksi, ja se alkaa jo tietää, mitä pitää tehdä. Ja heti ku laitoin makuuseen, niin se jo alakaa haisteleen ilimaa

No me lähdettiin matkaan koulun seinustan vierestä. Eka ukko, oli heleppo, Bobby meni muitta mutkitta portaille, ja ja sai palkaksi nakkeja. Toivottavasti city lenkeillä koira ei käy jokaselta portailla seisovilta/istuvilta hakees nakkeja. Mut matka jatkui, kipitimme seinustan mukaisesti. Se kääntyi vasemmalle, ja Bobbyllä ei ollu mitää haisua, paitsi ku ohitimme sen lumipenkan se haisteli ilimaa, ja katsoi minua, et mennäänkö vaiko eikä penkasta oikeelle. No mentiin, ku Bobby samas näkiki ukon istumassa maassa, roskiskatoksen eessä.

Kolomas ukko oliki haasteellisempi. Kun kävelimme seinustaan viertä, tulee eteen L-mallinen käännös rakennuksessa. Ja tuon L:n vasemmalle puolelle jää semmoonen syvennys. Bobby sai hajun ensin suoraan eteenpäin, ja kun olimme melkein seinässä kiinni, se pomppaski sinne syvennökseen päin ja sitä kautta vasemmalle seinustalle, jossa ukko istu.

Jälleen kerran Bobby teköö hyvää työtä ja rauhallisesti.