Siis apua, ei oo tullu tänne kirijooteltua sitte vuoteen. Vauva on kasvanu ja alakaa oleen jo tolopillaan iliman äiteetä.

Lukalla ja Bobbylla on ollu siis niin tylsää. Lenkkeilty on ainaki jossei mitää muuta. Ni ja reissattu pohojammaalla. Kesällä Bobby alako uimahan silleen, jotta laitoon sille pelastusliivit päälle ja vein sen flexiä käyttäen veteen, tosi hianosti se siä ui. Mutta jossen päästää irti niin ei se kyllä taharo sinne veteen tulla. Mutta paikka jossa käytän koiria uimas, on semmoone tosi pitkä ja matala rantaviiva, siinä tuloo kyllä käveltyä ja siis Bobbyn uitua tosi palio. Huomasin vaan jotta kyllä oli koira hyväs kunnos tämän ansiosta. Sen meno oli palio rennompaa.

Mitäs muuta täs ny oikeen on tehty. Ni tottista kotipihalla ja koulun kentällä jonki verra, mutmut kyllä meitä pitääs persuuksille potkia...Pitääs päästä johonki ryhmään tekemään hiukan tavootteellista reeniä, mutmut (hyvä selittää) mä tarttisin koulutuskentille jonku joka viihdyttää mukulaa (mukuloja). Kukakekä sen tekis. Naksutelua ja ihan normi sulkeisia oon molemmiille koirille teheny. Ja hienoin temppu, minkä Bobby oppi oli se jotta se ilimaasoo mun avaamet haukkumalla... Se on hiukan viä kesken, mut hyvällä mallilla.

Täs on sormet syyhynneet, jotta pitääs päästä hakuileen, ja muuten oltaas jo mentyki, mutta tuli nuo ietunan pakkaaset. Reenit on peruttu ku on pakkaasta yli kymmenen astetta.


Mut eiköhän me tästä alooteta taas pikkuhilijaa heräämään eloon =o)