Reenattihimpa sunnuntaina hakua =o)

Ilma oli hieno, pientä tuulen virettä ja pakkaasta n 5, eli lähestulkohot kesäkelit. Paikkana oli Ylöjärven Siltatien kupeessa oleva mettikkö.

Lukalle ja Bobbylle molemmiille otin kaksi maalimiestä suorilla palkoilla, ihan herätys mieles. On ollu niin pitkä tauko, jotta koirien piti muistella mitäs ny pitääkää teherä.

Lukalla oli ehkä enempi hakuuses haku, se olis tykänny jäljestää, mut kyllä se sit hokas, nostaa kuonon maasta. Hetken etti, muttei ihan niin nopeesti ja varmasti ku ennen vanhaan, mut taukoo on ollukki reilu vuosi.

Bobby sai eka kerran päälleen etsintäliivit. Se ei ollu moksiskaan ku niitä puettiin. Ja remmissä vein sen mettään, ja kun olin ottamas remmiä irti niin Bobbyllä oliki kuono jo ilimas. Siis se muisti, mitä pitäisi teherä. Laitoon koiran vielä "hallitusti" makuu asentoon, ennenku sanoon sille, jotta missä. Bobby teki töitä tosi hianosti. Ekku maalimies löytyi tosi heleposti. Toinen oli sitte hiukan haastavampi, mut kyl seki löytyi. Bobby teki melkein koko ajan hommia. Bobbyllä on vielä tosi hiano tyyli, ku se menee maalimiehen luo niin se istuu tosi nätisti ja rauhallisesti oottaa, jotta se saa herkkuja.


jes tästä se lähtöö