Ups, on jääny parit reenit kirjuuttamatta, on ollu hiukan muuta ajateltavaa.

Luka, Puuvuori 31.10.2008:
Lukalle otettiin tuolloin rullareeniä. Ja hyvin otus on hoksannut rullan. Jokaiselta, kolomelta ukolta Luka toi heti rullan ku se teki löyrön. Saatihin sevverran vinkkiä jatkoon, jotta nyt pitääs alakaa kiinnittämään huomiota siihen miten päin se rulla on "tyrkyllä". Eli ku mun rullat on puutarhaletkun palasia, niin niitä taivutettaisiin hiukan, ja annetaan kaarevana Lukan suuhun. Tämä sen takia, jotta kun joskus tuloo se kiintorulla kaulaan roikkumaan, niin sehän on kaareva. Ja lisäksi se tulisi muistaa reenatessa, jotta Lukalle välillä myös sitä suoraa palakkaa, jottei se kylläänny koko touhuhun. Luka on hiukan semmoonen, jotta jos liikaa vaan jankatahan niin se kyllästyy hyvin nopeesti.

Bobby, Puuvuori 31.10.2008:
Bobbylle otettihin kolome ukkoa, ja suorilla palakoolla. Lisäksi maalimiehen tuli laittaa lamppu päälle, ku Bobby on heidät löytäny. Tämä siksi jotta minäkin tierän löyröstä. Bobby teki jälleen kerran hienoa, keskittynyttä työtä, se tykkää touhusta tosi palio. Ja mikä hienointa se irtuaa tosi hyvin, vaikka olis pimiää. Bobby menöö mettäs niinku juna eteenpäin ja välillä se vilikaasoo taaksensa, jotta oonkohan mä vielä peräs. Se löytää vaivatta ja emmä osaa kuvaalla, mut se ei turhia juokse mettäs, se vaan teköö hommat ja sillä selevä.

Luka, rauniot Sulkavuori 3.11.2008:
Kolome ukkoa piiloohin ja suorat palakat. Ei muuta kerrottavaa, ku hienoa työskentelyä, ja Luka oikeen lentää raunioolla, se kyllä on jostain syystä tykästyny siihen etsintää.

Bobby, rauniot  Sulkavuori 3.11.2008:
Ja sama tällä pötköllä. Kolome ukkoa piilohon ja ne löytyy heleposti, ei aikaa mene kovinkaan palio. Bobbyäkään ei jännitä yhtään.

Luka, Rajaöanmutka 14.11.2008:
Isooo etsintä. Ja voi minkälaanen etsintä se olikaa. Ei muuten, mutta olosuhteet olivat kauhiat. Alueella oli soita, ja satoo vettä, oli raskasta siis mulle. Tais tuo Lukaki hiukan väsähtää. Luka oli kyllä maailman paras etsijä koira. Ekaksi se vaan lönkytteli mun jaloos ja söi heinää, ja kieriskeli maastossa. Ja mehän siis aloitimme siten, jotta ei pitäny suolle mennä, ku meille kerrottihin, jotta niille ei tartte mennä. Mutta tottakai me mentihi. Ja mulla aasilla ei ollu eres kumppareita. Ja kun oli pimiää ei sitä oikeen havaannu jotta missäs olis kuivempaa maastoa ollu. Ja sitte meille vielä selkis, jotta olimme aluksi haravooneet ihan väärää paikkaa... No ei se mitää. Sitte ku me löyrettihin sen oikian alueen reuna, niin aattelimma jotta lähäretähän sekin siksakkaamaan heti vaan, mutta Lukapas ottiki niin reippahat linjaukset, se lähti alueen reunana olleen maakaasulinjaa pitkin viipottamahan sellaasta vauhtia, jotta mä sanoon suunnistajalle, jotta ny ei eheritä tekemähän mitää suunnitelmia vaan seurataan koiraa. Koira veti menemähän kuin juna eteenpäin, ja tottakai taas alueen märimmän ja kauheimman suoalueen läpi, mutta se veti sellaasta tahtia etehenpäin, jotta ei mulla ollu epäselvää ollenkaa mitä sillä oli nenussa. Hajuja tietenki, ja Luka ei muuta hae liivit päällä kuin maalimiehiä. Sitte maasto hiukan nousi ja mä karotin koiran. No hetkenpäästä se kurkisti sieltä hiukan ylempää, jotta tuunko mä vai mitä mä meinaan. Ja ku päästihin sinne missä Luka oli, niin siellähän ne maalimiehekki istuskeli. Hieno koira. Siis tosi hieno. Ja se vielä hienosti antoo meirän rupatella maalimiesten kans, se istuu mun vieres  ihan leppoosasti, aivan niinku se olis tosiaan antanu tilaa teherä maharolliset ensiaputoimet.
Tais Lukkis olla myös hiukan väsähtäny. Siis maalimiehet eivät toki olleet menneet piiloon ihan sitä suota pitkin, mut hajut olivat sevverran liikkuneet, jotta me haettiin ne sitten suota pitkin. Luka käytti loistavasti jäljennoston, jäljen ja lisäksi ilimavainua löytääkseen ukot.

Bobby, Rajalanmutka 14.11.2008:
Nelijä ukkoa hujan hajan metsään piiloon ja Bobby löyti ne kaikki suitsait sukkelaan. Ei mitää ongelmia. Vitsit ku mun tekis mieli kokeella hiukan haukuttaa sitä sielä mettäs. Voisi jo hiukan kokeella sitä ilimaasua, siis pikkuhilijaa,mutku joku sanoo, jotta sillä tuloo kuiteski vielä eteen se mörkövaihe, jotta se saattaa sitte haukkua maalimiestäki mörkönä.