Luka:
Lukalle otettiin oikeen kunnolla rullareeniä, ja kyllä se meni hyvin. Kaksi maalimiestää ottivat muutamat rullat ja eka meni piiloon niin, jotta mä näin missä. Kun Luka haistoo ja löyti ukon se meinas lähtiä vanhalla tyylillä ilimaasemahan, mutta maalimies näytti ja sai Lukan ottamaan rullan suuhun. Ja Luka muisti kyllä mitä sille rullalle sitte tehtiin, se tuorahan ohjaajalle. Jees, hienosti se toi sen, mutta semmoosta haparoontia oli vielä rullan luovutuksen kans, se tippui parit kerrat maahan ku yritin antaa Lukalle namia. Mutta kyllä se sitte hoksas luovuttaa sen mun kätehen, ja sitte sai palakan. No kun rulla oli luovutettu mulle käteen ja Luka oli nauttinut namin, mä sanoon sille jotta näytä. Ja niin se Luka pinkaasi vanhastansa näyttämään maalimiehen paikan.

Näitä toistoja oli muutamat, ja mielestäni oli tosi hyvät toistot. Toki piti hoksata lopettaa aijjoos, ku Luka on sellaasta sorttia, jotta jos koko ajan on sammanmoosta toistoa toiston perään niin se kyllästyy. Ja se kyllästyy tosi nopeesti. Mutta mä sain sen mitä halusinki, Luka sai "löytää" ukon ja yhdisti siihen nyt rullan. Oli koiralla kyllä mukavaa, oli kiva kattua ku se meni ihan innoissaan hakemaan rullaa ja se toi sitä mulle häntä heiluen. Taitaa olla paree ilimaasu ku istuminen eteen ikinä.

Lopuksi otettihin Lukalle yksi maalimies pihasaunan. Luka lähti ettimään tosi reippaasti ja pianhan se haistoo jotta siellä saunarakennukses on joku. Saunarakennuksessa oli ulko-ovi hiukan raolla ja siellä piti kierttää parin tilan läpi pukuhuoneeseen, jossa perimmääses nurkas istui etsittävä. Hienosti Luka hoiti homman ja sai suoran palakan.

Bobby:
Poppelille otettihin kolome maalimiestä suoralla palkalla. Yksi meni piiloon aittaan, toinen saunarakennukseen ja kolomas puukasojen taakse. Bobby tietää jo mitä sen tulee teherä. Nyt oli vaikeusasteena rakennukset + pimeys. Mutta eipä Bobbyä haitannu pimeä yhtään...taino olihan siinä pihapiiris pihavalo. Ekana Bobby poikkaasi aittarakennukseen, ja sinne se paineli niinku ois ennenki hakenu ukkoa rakennuksesta. Toisenki ukon se löyti sieltä saunasta ja kolomas ukkokin löyty tosi vaivatta. Kolomannen ukon sijaantia piti kuitenki hetken hakia, koska se oli menny puukasan ja aittarakennuksen seinän väliin jääneeseen välikköön. Tosi hienosti ja erittäin rohkeasti tuo pötkylä teköö hommia.

Mulle sanottiiki jotta voipi mörkökausi kuiteski iskeä koskavaan. Mutta eihän meillä Bobbyn kans mitää kiirusta ookkaa, onhan se vielä semmoonen "pikkuunen". Mutta muutoin hyvältä etsintäkoiralta vaikuttaa.