Lukkis:

Kolome ukkoa piilohon ja kaikilta suora palakka. Luka torellakin liiti ettimähän ukkoja ja oli aivan onnensa kukkuloolla ku löyti maalimiehiä, eikä vaan tylsiä purkkeja, kuten jälijellä on tahtonu olla. Hyvin se teköö erelleen hommia ja löytää torella nopeesti.

Lisäksi otimma rullareeniä. Siinäkin asiassa päästihin taas hiukan etehenpäin, ekan rullan hakeminen piti kehottaa ja sanoa rulla -sana, mut sitte se hokas sen tosi hienosti. Maalimies meni jo hiukan piilohonki rullan kanssa. Nyt pitääs päästä vaan torellakin eteenpäin. Eli pitääskö mun liittää nyt ensin siihen ku Luka tuo rullan mulle, niin näytä kehote, jolloin ryntäämme maalimiehen luo? Kenties se olis seuraava etappi. Ja sitten vasta teherä niin, jotta piilossa olevalla maalimiehellä on rulla. Mut varmaan tuo näytä juttu tulis ensin. Täytynee siitä jutella ryhmän kanssa.

Bobby:

Nyt otin jälleen kolome maalimiestä Bobbylle ja tällä kertaa ne menivät semmoiseen rinteeseen hujanhajan, eli ei mitää sunnuntai kävelyä. Alue oli siis metsäinen rinne. Kaksi maalimiestä meni alas ja yksi ylös. Me lähärettihin halakaasemahan rinne. Alapuolella olevat ukot löyty kun mentihin niiren alapuolelle. Tuuli kävi silleesti jotta hajut valu alaspäin, vaikka muuten oli viilenevä keli, jolloinka hajut tahtoos vissihin nousta. Mutta se torella ylös kiivennny maalimies oli hieno löytö. Bobby nosti nenänsä tosi kaukaa jotta kohorentaminen kesti hetken. Mutta kerta kaikkiaan hienosti Bobby on hoksannu asian hyvin ja sillä toimii nenä tosi hianosti. Lisäksi maalimiehet kehuu Bobbyä ku se menee tosi hianosti ja sievästi heidän luo ja syö nätisti namit.