21.7.2008

Ihka oikialla rauniolla saatihin reenata. Ei olla koskaa ennemmin oltu paitsi Lempäälän hyötyjätekeskuksella ja se ny on niin sanotusti köyhän miähen rauniot. Täällä Sulkavuorella oli kaikemmoosta hianua piilua, ja oikeen semmoosta, mihinä joutuu kiipeellä ja miettiä mitä teherä, jotta pääsöö maalimiehen luo. Oli umpipiiloa ja siis kaikkee mitä raunioolla ny voi olla.

Lukalle laitettihin kolome ukkoa piilohon, semmoosihin paikkoohin, joihin Luka pääsöö. Koskapa tuolla rekkulilla ei ole ilimaasua ny, otettihin suorat palakat. Luka pääsi irti alueella ja se tiesi heti mitä pitää teherä. Töitä. Eikä se yhtää arkaallu tai mitää, se oli raunioolla niinku ois aina ollu. Luka löyti tosi hyvin kaikki ja nopeesti. Ekku ukko oli menny semmoosten iiiisojen betoniseinien sisäpuolelle ja vielä semmoosen tynnyrin taakse. Toinen oli taas sulloutunu betirenkaasehen. Noi Luka löysi siis niin loistavasti, jotta. Kolomannen ukon Luka haistoo jo kans kaukaa, mutta se oli menny hiukan hankalahan paikkahan, jossa piti hiukan pohoriskella miten sinne pääsis. Luka hiukan kiipeeli ja katteli ja kiipeeli ja sitte se näki ukon. No sitte se totes, jotta ei tuonne ny pääse ja mä sit hiukan autoon sitä, näin Luka pääsi ukkelin luo.

Lukalta kertakaikkiaan loistava suoritus.

Bobby:
Poppeli tuli lähinnä tutustumaan alueesehen. Ja oli siellä kaksi ukkoaki menny suht heleppoohin paikkoohin. No ei Bobbykaan yhtään arkaallu paikkaa. Ja ekan ukon hajun se sai hetken siinä risteellessä ukon ohi. Hajun Bobby sai siten, jotta sinne ukon luo piti oikeen kiipeelläkki, ja pienellä avustuksella pääsi nakkeja syömähän. Ja toinen ukko oli menny piilohon semmoosen betonirenkaan suulle. Ja tämän löytämistä oli kertakaikkiaan hiano seurata. Bobby sai hajun aika nopiaa ja meni ensin betonirenkaan ohi oikialle ja sitte se stoppas, ja mietti hetken ja palas takaasi ja meni ohi vasemmalle. Ja taas sama homma Bobby pysähty ja mietti ja toisti saman kuvion pari kertaa. Sitte se yhtäkkiä pysähty puoliväliin ja katto taaksensa ja siellähän se ukko oli.

Hianoa työtä teki myös Bobby.