8.7, meilloli jälleen Bobbyn kanssa koulua. Käytihin ekku lenkkeilemässä alueella, jossa koulutus tapahtuu, ja sen läheisyyres oli koirapuisto. Oli siinä Bobbylla haukkumista, meinaan se puisto oli täynnä koiria. No aika hyvin se poppeli osas vaietakki. Mulloli suihkupullo mukana, mutta liian vähän käsiä. Suihkupullon suihkautus kyllä heti hiljensi koiran, jotta taitaas olla aika hyvä konsti lopettaa se turhan päiväänen räksytys. Tieretään tieretään, jottei tuosta koirasta hilijaasta koiraa saa, mut toi turhan räkytys saa kyllä jäärä.

No me saatiin taasen VM:ltä yksityisoppia, ja alakuun minä tein Bobbyn kans sitä kosketuskeppi harjoitusta jota viimmeksi saimme tehtäväksemme. Eli mä pirin kosketuskeppia Bobbyn kuonon lähellä ja aina kun Bobbyn kuono osui siihen naks ja nami. Ja näin teheres, VM kuvas meirän suorituksen vireolle. Ja heti ekan kymmenen sarjan jäläkeen kehui, jotta nyt voit jo teherä siten, että keppi on sevverran kaukana, jotta Bobby joutuu ottamaan keppiä kohore askeleen pari. No sekin meni meillä torella hianosti.Bobby on kyllä kepin tajunnu tosi hyvin.

Sen jäläkeen saimme näytteitä mitä sitte voirahan teherä kosketuskepin avulla. Eli VM otti kepin ja laittoo sen maahan pystyhyn ja ainaku Bobby taas otti ja koski keppiin tuli naks ja nami, lisäksi VM liikkui kepin ympärillä, eli vaikeutti asiaa Bobbyn herneille siten, jotta testattiin yrittääkö Bobby nami kättä kiinni vai koskeeko keppiin. Tämäkin harijootus meni hyvin.

Toinen lisuke oli seuraava: kun lähdet liikkumaan piretään kosketuskeppiä vasemmalla puolella koiran kuonon korkeurella, ja heti kun koira lähtöö liikkumaan vierellä koskee keppiin annetaan naks ja nami. Ja vaikeutus liikkeelle lähärettäessä piretähän keppi oikialla puolella piilos ja heti kun koira lähtöö vasemmalla puolella liikkeelle, annetaan keppi kosketusta varten esille ja naks ja nami, kun kuono koskee keppiä --> seuraamisen alkeet...

Olihan tuoski jo kaikemmoosta, mutta lisukkeeksi monenmoosta muuta kepukka reeniä. Mulle tuli kenties hiukan liikaaki, en osaa keskittyä nyt esim vain seuraamis harjoitukseen vaan teköö mieli teherä kaikkea...Mut yritetään pitää ajatukset nyt vain aina yhyres asias kerrallaan..

Jee kivalta vaikuttaa erelleen koulutus systeemi ja koira =o) Ei se Bobby ny niin pahan jätkä oo =o)