Olipas kivat reenit. Otin Lukalle noin 100 metriä pitkän jälijen, sinne oli pudotettu kaksi esinettä joiden alle oli laitettu namipurkit. Jälki oli merkattu ja loppui namipurkkiin. Jälijen annettihin vanheta reilun tunnin. Luka meni jälijen hianosti vaikka oli kostia maasto, niin miltei viiva suoraa se meni. Yhyres kohoras se jäi syömähä heinää ku mä aloon kysellä takana tulevalta neuvoa, et mitä teherään ku Luka meni ekan esineen ohi, tämä hämäännytti pikku hoffin niin, että se vaan söi heinää ja katteli mun päälle. Ekku esine jätettiin huomiotta, ja mä hiukan ohjasin takaasi jälijelle, jonka Luka kyllä heti sai kiinni ja eteni hianosti. Toinen esine löytyki sit hyvin ja Luka pysähty sen kohoralle ja mä kehuun sitä ja annoon namia purkista. Sit jatkettiihin taas torella upeesti aina maalihin asti. Kyllä oli kivaa, Luka osaa kyllä tän homman. Toki se yrittää kans hiukan nostaa nenua, mut sit kuiteski hoksaa, et ei ny auta ilimavainua ottaa.

Bobbylle oli nakkirinki metsässä. Viisi "maalimiestä" meni metsän puolelle kyykkyyn, eri paikkoihin, jotkut oli lähes puskassa. Ja me lähärettihin sit Bobbyn kans kattomahan mitä sielä on. Ekku "maalimies" hiukan jänskätti Bobbya, mut sitte ku se hokas että vau niillonki siä nakkia, niin se meni häntä heiluen hakemaan herkkuja. Tästä se alakaa.


Ainii, sain valistusta rulla-asiaan. Lukalle olisi parempi rulla norjalaanen malli kuin se ruottalaane. Joten ei siis tartte alakaa ompelemaan, jes, saan ihan jostain putkesta, vesiletkusta leikata harjootus paloja. Muutan Lukalla on tuo vaihe siinä, et ollaan otettu "tuo" harjoittelua kotona eri esineillä, naksutinta apuna käyttäen. Kyllä se on hoksannu tuonnin hyvin. Et pian vois alakaa kokeelemahan sitä rullalla.