Kylläpä aika menöö tuon palleron kanssa. Hiuka harmittaa, ku jouruin jo nyt jättämähän sen piremmäski aikaa aitaukseensa, ku piti töihin lähtiä. Eileen oli menny vissiin ihan ok, pissaa oli tullu palio tai sitten oli myös hiukan vesikuppi kaatunu. Ainut mikä tuli eteen, et ku Bobby on torella hyvin ollu yöt nyt siellä omassa aitauksessaan, niin viime yöksi ei olisi sinne halunnukkaa mennä. Vikisi ja kitisi melko kauan ennekö rauhoottu sinne nukkumaan. Eli varmaan se hiukan verotti ku oli joutunu olla monta tuntia siellä päiväsellään. Noooo toivottavasti se ny tottuu tähän ja oppii. Sitte ku kesä koittaa kunnolla ja tuo meirän isoo terassi josta on tulossa siis jollain aikataululla meirän eteinen, ni Bobby pääsöö sinne Lukan kanssa. Luka toki on ny viettäny meirän poissaolot Bobbyn kaa sisällä. Mut kohta ne voi varmaan laittaa tosiaan sinne terassille, sielon sit enempi tilaa Bobbynki touhata. Sielä täytyy kans vaan hiukan suojata seiniä ja kaapin alareunoja.

Muuten tuo Poppeli on kyllä melekooonen pakkaus. Muutaman kerran oon joutunu sen herättämään ja lähtiä kuskaamaan pihalle, ku ollahan oltu menos nukkumaan tai sit töihin, niin Bobby kyllä murisoo melekolailla ja yrittää käsiin kiinni. Oikeen sitten ärrinpurri on. Ja mukamas yrittää Lukan niskan päälle. Mä oon kyllä Lukalle sanonu et älä vaan päästä tuota kuule pomoksi, Bobbylle pitää kyllä oikeen näyttää ja osoottaa, jotta kaikki hommelit ei niin vaan onnistukkaa, ja missäs se sen paikka laumassa oikeen onkaa. Mutku toi meirän hoffi poika on kyllä semmoonen kiltti. Toki mä sit kyllä autan Lukaa, onhan se toki munki homma.

Eileen Bobby pääsi piiitkälle lenkille. Käveltiin ainaki kolome kilometriä, soramontun pohjalla ja sitte mettän puolella. Bobby sai kävellä omassa taharissa ja kyllä meillä se lenki teko kestiki, mut ei se haittaa kyllä yhtää mitää. Parissa kohorassa laitoon remmiin kiinni, ku piti ylittää tie, mutta muuten saivat lönkötellä vapaana. Meilläpäin on se hyvä puoli, jotta vapaana lenkkejä saa teherä yllinkyllin. Tokihan on ne tietyt ajat, ku pitääs olla kytkettynä. Ja kyllä mä välillä otin Bobbyn syliinki, mut sehän vaan rimpuuli jotta piti laittaa maahan.

Mutta kyllä tuo Poppeli on ihan ok kaveri, se on hyvä ottamahan vastaa kaikki "koulutus" jutut ja nenua on päässy jo käyttämään. Pitääs vaan mennä tekemähän jäläkee johonki muualle ku kotia, ku sit Lukaki haluaa teherä, Luka on aivan intopiukeena jos se tietää että oon teheny mettähän jäljen, sitä ei pirättele mikää eikä kukaan.