Ihana pikku pallero on saapunut pinsiöön. Että ku toinen voi olla söpö!

Kävimme tosiaan Mikkelistä asti Bobby hakemas ja tulo matkaa hiukan jännitin, jotta kuinkahan se pallero jaksaa pitkän automatkan matkustaa. Mutta mitä vielä...Bobbyhan oli kuin vanha tekijä, se oli koko matka hiljaa ja ihan rauhallinen, ei venkoillu eikä pöyhkänny eikä myöskään peljänny.

Kotona olikin koko uusi perhe Bobbyä pihalla vastas. Luka innokkaana haisteli pentua jo heti ku auton oven aukaasi. Se tukki koko auton ovi raon ja mä sain tunkia sinne ottamahan Bobyn pois. Kyllä Luka ihimetteli sitä, se kierteli ja katteli ja haisteli ja haisteli, sitte se yritti jopa jylpyttää...mikä pössööö. Siitä mä kyl sit sanoon sille, jotta totet sit tee. Voi olla et noi Lukan hormoonit ny jyllää kovasti naapurin Evin takia. Mut sitte kaikki oli niinku aina olis ollu. Herttaki kovasti jo ohjas Bobbyä:"Bobi tuu tänne pissiin, tänne näin Bobi". Ja sitte Hertta kyseli koko ajan "missä Bobi on?"

et kyllä tää tästä, kuhan ny itte pääsis nukkumahan, hirviä väsy on, toivottavasti pentu nukkuu hyvin ja jos se ny alakaa uikuttaa, niin kaikkien unirauhan säilyttämiseksi, kömyän tuohon soffalle Bobbyn lähelle =o) Viime yönä Hertta valvotti, et toivotahan ny jotta sais nukuttua.