Bobby on kyllä torella hyvin kotiutunu meille =o) Siis ihanan heleposti tuntuu menevän... Lukaki melekeen jo leikki pikkuveljen kans. Yötkin menöö tosi hyvin, ku otimma Bobbyn makkariin nukkumaan, koska sielähän nukkuu muutenki koko lauma. Ekku makkari yö meni iliman pissoja ja kakkoja, mutta viime yönä oli tullu kakit ja pissut, mutta täydellisesti lehden päälle =o)

Ja nyt on Bobby päivä lepopaikkakin hyvin viihtyysä, ku laitettiin se enemmän piilohon, se on pesämäisempi niin pentu viihtyy siä hiukan paremmin. Ruoka puoli mua vielä jänskättää, et menöököhän ne ny oikeen, ku Bobby syö niukasti, mut toisaalta käy silloon tällöön kuppiansa kattomas, et oisko siä jotai vielä.

Eilen Bobby olikin ekalla edustus matkalla. Tampereen Kaukajärven koulun pihassa oli pelastustoiminnan näytös, ja siellä oli myös Tampereen seudun etsintä koirat edustamassa. Lukan ja Bobbyn otin molemmat ekaksi rapsuteltaviksi ja sitte ku alettiin esittelemään koiria, niin mun oli pakko laittaa Bobby autoon. Lapset oli aivan riemuissaan pennusta ja eipä kyllä pentuakaan ne mukula laumat häirinneet.

Bobby on kyl muutenki tosi rohkia, ja nyt sitte myös pultussa kiinni, eli ku jalaat hiukanki liikkuu, niin tuo pallero iskee hampaat tossuihin tai sukkaan kiinni ja ottaa vielä etutassuilla tiukan otteen. Ja tos meirän pihallaki se kyllä seikkailee ihan omiin nimiinsä, ei sitä palio nappaa et missä muut o. Mutta ihanasti se on oppinu nimensä, ja tupaan pyynnön. Namia olen joka kerta tunkenu suuhun ku Bobby tulee kutsuttaessa luokse. Ja sehän tulooki jo sit silleen, et se oikeen istuu mun etehen =o) ja samooten ku mennähän tupahan, niin se tuloo ovesta sisään ja istuu sitte katse munhun naulittuna, että no tulooko sitä namia vai ei.