Kääk, enää pari viikkua pitää orotella, jotta saarahan hakia Bobby kotiin. Saa nähärä mitä Luka sanoo pikkuveljestä. No Luka on kuiteski maailman paras hoffipoika, joka ei ole mikää päällepäsmäri, vaikkakin kyllä auktoriteettiä löytyy. Ja Lukalla on muutenki ny ajatukset naapurin Evissä, ku sehän ny tuoksuu niin hyvälle tällä hetkellä. Voi sitä meirän pikkuusta ku on lemmenkipee =o)

Mutta joo, enää pari viikkua, niin tää pääsöö tutkimaan meirän nurkkia:
Bobby


Vai tulooko se tekemähän meille remonttia?

Eipä oo kauhiasti vielä valmisteltu pennun tuloa, vesi- ja ruokakuppi on, ja joitain hihnoja. Aateltihin jotta haetahan Biltsusta semmoosta kompostiverkkua, jotta saarahan semmoonen rauhoottumispaikka pennulle ja sitte pennun kummitäti tuo semmoosen boxinki jossa pentuli voi sitte nukkua. Olkkariin aateltihin tuo aitauslaittaa, mut saa nähärä siirtyykö se makkariin ;o) Meillähän Lukaki nukkuu makkarissa, joten mikesi toinenki nukkuis. Meillä vaan meinaa olla kaikki nurkat täynnä, joten ei taharo se aitaus mahtua mihinkää. Mut eipä sitä ny tartte kauaa pitää, ja sittenhän Bobby on vapaa nukkumaan missä haluaa, paitsi soffalla ja meidän/Hertan sangys.

Ainii, leluja pitää mennä ostamaha, meillä ei oo pitkään aikaan ollukkaa koirulin leluja sisällä, ku Hertan lelut on vallannu koko tuvan, mut kait me jotenki saarahan muutama koiran leluki tupaan aharettua, täytyy yrittää ohjata molemmat omille leluilleen sitten. Ja niitä aktivointipalloja ja kongeja täytyy käyrä soppaalemas. Niin ja sitä ruokaa, täytynee tilata pakkaseen ruokaa, vaikka siellä ny jotain onki ku Luka ei niitä barffiruokia ole oikeen syöny :O, outo koiruli, mut kaiseny on se Evi ku häirittee.

Tästä muorostuu kait sitte molemille rekuille blogi tai sit voi olla että teen Bobbylle omansa.


Siis sanoonko mä tuas jotta pitää vielä pari viikkua orotella....No eikai nyt sentähän niin kauaa, enää reilu viikko =o)