Vaihteeksi tohoriin vierä tuon palleron näyttelyyhi. Nuota hoffeja ku on niin palio nykyysin, niin en oo kauhiasti "jaksanu" vierä koiruutta näyttelyyhi, Tampereen näyttelyyski oli ollu lähes tulukoho sata hoffia, hiukanko niissä kestää kehään pääsy ymsyms. Mutta tällääsiä ryhymis juttuja meki voitaas kyllä useemminki harrastaa.

Lukalla oli sama tuomari ku viimmeksi, Lukahan on siis ollu viimmeeksi näyttelyys noin kaks vuatta sitte...ei me turhan useen näis ramppaa =o)

Tein vaan hassun havaannon siitä, ku on ollu sama tuomari pari kertaa, ni noi arvostelu laput voisivat olla toisensa kopiot, kovin oli samat sanat molemmiis lapuus. Nyt oli ryhymikses avoimessa luokassa neljä hoffia, ja Luka sijoottu nelijänneksi. Oli sevverran komeeta vastustajia, et ei meirän pikku pallero oikeen pärjänny, vaikonki maailman komeen hoffi. Olis kiva nähärä niiren muiren arvostelupaprut, et mitä niile oli oikeen kirjootettu ku pärjäsivät niin hyvin.

Lukan arvostelu 12.5.2007:
Mittasuhteiltaan hyvä uros, hyvä pää, hieman voimakas otsa, kaunis kaula. Hyvä sopusuhtainen runko. Niukasti kulmautunut, hyvä ylälinja. Korkealla kannettu häntä, erittäin hyvä karva. Saisi liikkua edestä paremmin. Miellyttävä luonne.

--> voi olla että vika on myös näyttäjässä, me kyllä reenattihi kovasti, mutta en oikeen saa Lukan parhaita puolia esiin seisottaessa/juoksutettaessa....

Tässä on avoimenluokan järjestys:
Damirazin Yövartija ERI1 PU1 VSP
Gierrat Duogur ERI3 PU4
Hoffen-Haus Krug Grande ERI2 PU2 SERT
Kaunottaren Eukalyptus EH4

Niin että onnia vaan voittajalle ja muillekkin kauneimmille hoffeille =o)

Ja laitanpa tähän myös Lukan arvostelun vuodelta 2005(19-20.3):
Mittasuhteiltaan hyvä nuori uros. Kaunis ilmeinen pää. Hyvä runko. Seisoo kapeasti edestä. Hyvä ylälinja. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä karvapeite. Liikkuu sivusta hyvin, etuliikkeet voisivat olla paremmat. Miellyttävä luonne.
--> Siis niin palio samaa ku tänä vuonna. Silloon Luka sai JUNEH2, ja kyseessä KV Tampere.