25.5.2007

Oltihin reenaamass oikiassa tehtaassa, kyseessä oli siis rakennusetsintää. Meei ollakkaa oltu aiemmin Lukan kans moisessa paikassa reenaamassa. Mutta Lukahan oli torella rohkia ja hoksas kyllä heti mitä siä pitää teherä.

Aluksi ku Luka astui tehtaan liukkaalle alustalle (olis pitänyt leikata koiran tassukarvoja lyhyemmiksi) niin sen  meno näytti meleko hauskalta. Sen tassut vaan lipes alta, silleen sivusuunnassa. No ku mä laitoin sille liivit päälle ja sain sen rauhootumaha, niin se hoksas että jos sipsuttaa hianosti, niin ei liukastu. Luka teki koko ajan hommia, siis koko ajan haisteli ja haisteli. Eka mentihi yhyren pikkuhuoneen ohi, jossa oli ovi hiukan kiinni, Luka meinas sinne mennä, mut jokin sai sen jatkamaha etehenpäin. No me kierrettihin hallin toisehen päähä, ja siellä Luka meni suoraan semmoosehen pimiähä huoneeseen, väestösuoja. Siellä tuolilla istuskeli yksi MM. Luka meni sinne tosi rohkiasti ei yhtään arastellu.

Sitte jatkettihi matkaa, ja Luka pyöri eräiden portahien alapuolella hetken aikaa ja päätti sit kuitenki sännätä sinne hallin toisehen päähä, josta se lähti liikkehelle. Se kävi kattomas yhyren huonehen, mut ei siä ketään ollu. Ja sitten se palasi sen huoneen etehen, jossa oli ovi hiukan kiinni, se haisteli ja haisteli ja pökkäs oven auki ja etti että mistä se haju oikeen siältä kämpästä tuloo. No MM oli menny pöyrän alle. Kyllä Luka sen sitte hyvin paikansi.

Viimeenen MM oli menny sitte hiukan ylemmälle tasolle. Eli taas mentihin hallin toisehen päähän, niiren portahien alle, jossa Luka pyöri aiemmin. No mä tässä tapauksessa hiukan avitin, Lukaa astumalla ensimmääselle portahalle. No Luka lähti saman tien ylähä, ja löysi sieltä hyllyjen välistä heti viimeesen MM:n.

Joo, Luka teki hommia koko ajan, mutta uurenlainen paikka, jossa oli palio hajuja kaipas hiukan enempi työntekoa paikantamisen suhteen. Näiltä MM:ltä Luka saikin sit aina suoran palakan, juurikin siksi, että oli erilaanen paikka.

Nyt pitääs vaan saara viä harjootuksia tuosta ilimaasusta....