27.4.2007

Perjantaina oltihinki reenaamassa "raunioolla". Täytyy laittaa tuo hipsuuhi, ku ei ne nyt mikkää viralliset rauniot ollu, mutta tosi hyvät rauniot meille. Oltihi meinaan Lempäälän hyötyjätekeskuksen lähistöllä olevalla alueella, jossa oli siis vanhoja parakkeja, työmaakoppeja, betonirenkahia, kuorma-auton lavaa yms yms.

Tämän päivän reenit meni Lukalla lyhyesti sanottuna loistavasti =o) Lukalle meni eka maalimies piilohon sellaasehen parakkihi, jossa haisi savu. Tämän maalimiehen oli tarkootus palkata Luka heti, ku se on löytänyt hänet. No Luka lähti tekemähä hommia reippaasti, ja suunnisti aivan samantien sitä parakkia kohore. Luka meni ensin sen parakin avoimen oven ohi, mutta saman tien ku oli sen ohittanu nii jarrutti ja palas ovelle, ja meni rohkiasti sisään ja suoraa maalihenkilön luo, joka oli siä parakakis perimmääses nurkas. Luka oli tohkeessaan ku löysi ukkelin semmoosesta paikasta.

Toinen maalimies meni piilohon betonirenkaitten väliin, ja tämän maalimiehen tarkootus oli antaa koiralle ensin ykkösnami, ja ku mennähä Lukan kans yhyres hänen luo, niin loput nameista sitte. Luka teki kovasti töitä koko ajan, siä oli kait niin palio hajuja ja ne liikkui kauaski, ku oli semmoonen myrsky. Meinaan tuuli tosi kovaa. Luka löysi maalimiehen nopsasti ja tuli mun tykö samantien, ja istui mun etehen ilman kehootusta =o) Ja nyt tässä meillä oliki uusi juttu, mä laitoon koiran liinaha kiinni, ja sen jälkehen vasta mentihin maalimiehen luo. Kolomas maalimies oli samanmoonen.

Nelijäs maalimies meni semmoosehen työmaakoppihi vai mikä liä varasto se oli. Ja tämän maalimiehen oli tarkootus olla ihan passiivine, ku koira löytää hänet. Ja Luka löysi tämänki meleko vaivattomasti, ja tuli tosi hianosti mulle kertomaha, että nyt on ukkeli löytyny, istui mun etehen iliman kehootusta, ja liina kiinni ja sitte mentihin rynnäten kattomahan sitä ukkelia.

Loppukaneetiksi voin sanua, että olinpas tyytyväinen koirani suoritukseen!